Vidaus apdailos darbai Šiauliuose

Vidaus apdailos darbai - paslaugos Šiauliuose

Šiauliai, miestas su turtingu kultūriniu paveldu, yra puiki vieta, kurioje galite puošti ir atnaujinti savo namus. Mūsų vidaus apdailos paslaugos Šiauliuose siūlo kūrybingus ir aukštos kokybės darbus, kurie padarys jūsų interjerą ypatingu ir pritaikytu jūsų individualiems poreikiams.

Unikalūs interjero sprendimai Šiauliuose

Mes suprantame, kad jūsų namai yra jūsų asmeninė erdvė, todėl mes siūlome unikalius interjero sprendimus, atspindinčius jūsų skonį ir stilių. Neatitinkame standartinių sprendimų - mes kurdami išskirtinį dizainą atsižvelgiame į jūsų individualius norus ir poreikius. Nuo modernaus minimalizmo iki elegantiškos klasikos - mes padėsime jums sukurti interjerą, kuris išskirtų jūsų namus iš kitų.

Aukštos kokybės apdailos darbai Šiauliuose

Mūsų Šiaulių vidaus apdailos paslaugų specialistai yra profesionalai, turintys ilgametę patirtį ir išsamias žinias apie skirtingas apdailos sritis. Apdailinkai  atlieka grindų dengimą, sienų dažymą, tapetavimą, lubų lyginimą ir daug daugiau. Naudoja tik aukštos kokybės medžiagas ir pažangią technologiją, kad užtikrintų ilgaamžiškumą ir puikius rezultatus.

Pasiūlymai pagal jūsų poreikius

Suprantame, kad kiekvienas klientas turi skirtingus poreikius ir lūkesčius. Todėl mes siūlome individualų požiūrį ir konsultacijas, kad galėtume pritaikyti mūsų paslaugas jūsų pageidavimams. Mes pasiūlysime jums sprendimus, atsižvelgdami į jūsų biudžetą, stilių ir funkcionalumą, kad galėtumėte gauti interjerą, kurį visada svajojote turėti.

Raktiniai žodžiai: "vidaus apdaila Šiauliuose", "vidaus apdailos darbai Šiauliuose", "vidaus apdailos paslaugos Šiauliuose", "remonto darbai Šiauliuose", "buto irengimas Šiauliuose", "namo irengimas Šiauliuose", "buto remontas Šiauliuose", "namų remonto darbai Šiauliuose", "remonto darbai Šiauliuose". Tai padės jums lengvai rasti mus internete.

Jei jums svarbi kokybiška ir profesionali vidaus apdaila, mūsų Šiaulių specialistai yra pasiruošę padėti jums!

Vidaus apdailos darbų kainos Šiauliuose

Darbo tipas Kaina
Sienų/lubų glaistymas ir dažymas € 7-18 / m2
Gipso kartono pertvarų montavimas € 8-22 / m2
Gipso kartono lubų montavimas € 6-12 / m2
Gipso kartono nišų formavimas € 5-12 / m
Parketlenčių dėjimas € 7-20 / m
Laminato dėjimas € 5-12 / m
Vinilinių grindų įrengimas € 6-15 / m
Plytelių klijavimas € 15-25 / m2
Elektros taško įrengimas € 5-12 / vnt
Elektros mechanizmų montavimas € 3-8 / vnt
Šviestuvų montavimas € 8-20 / vnt
Santechnikos taško įrengimas € 25-50 / vnt
Santechnikos prietaisų montavimas € 15-80 / vnt
Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.